قابل توجه دانشجویان محترم ورودیهای ماقبل 99

شنبه، ۲۷ دی ۱۳۹۹

قابل توجه دانشجویان محترم ورودیهای ماقبل 99 که تا کنون امکان تسویه شهریه، انجام ارزشیابی اساتید و صدور کارت ورود به جلسه برایشان میسر نبوده است:

باتوجه به اینکه فرایند انتقال اطلاعات از سیدا(سامانه خدمات آموزشی قدیم) به آموزشیار هنوز به پایان نرسیده است، به اطلاع این دسته از دانشجویان محترم می‌رساند استثنائاً تا پایان فرایند انتقال اطلاعات امکان شرکت در امتحانات بدون طی تشریفات فوق میسر است.

به محض پایان فرایند انتقال اطلاعات که طبق پیش بینی سازمان در طی هفته جاری تحقق خواهد یافت، دانشجویان ضروری است نسبت به ورود به سامانه آموزشیار، تسویه شهریه نیم سال جاری، انجام ارزشیابی اساتید در تمام دروس و صدور کارت ورود به جلسه اقدام نمایند.

پایان فرایند انتقال اطلاعات از طریق همین کانال ( azad_torbat@) اطلاع رسانی خواهد شد.

بدیهی است پس از خاتمه فرایند انتقال اطلاعات، شرکت در امتحانات باقیمانده صرفاً پس از انجام مراحل یاد شده فوق امکان پذیر خواهد بود.