اعلام نتایج پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی کارشناسی ارشد 1399 دانشگاه آزاد اسلامی:

چهارشنبه، ۱۷ دی ۱۳۹۹

نتایج ثبت نام پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی کارشناسی ارشد 1399 دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی مرکزسنجش،پذیرش و فارغ التحصیلی، داوطلبانی که در پذیرش براساس سوابق تحصیلی کارشناسی ارشد در سامانه سازمان سنجش آموزش کشور ثبت نام و انتخاب رشته کرده اند، می توانند برای مشاهده نتیجه خود به سایت آن سازمان به نشانی  www.sanjesh.org   مراجعه نمایند.

پذیرفته شدگان می توانند در روزهای دوشنبه 22 دی ماه لغایت چهارشنبه 24 دی ماه 99

با مراجعه به سامانه آموزشیار به آدرس   edu.iau.ac.ir   و مطابق جدول زمانی اعلام شده نسبت به ثبت نام خود به صورت مجازی اقدام نمایند.

پذیرفته شدگان می توانند جهت اطلاع از شرایط و ضوابط ثبت نام به راهنمای ثبت نام  که در سامانه  این مرکز به آدرس  sanjesh.iau.ir    قرار گرفته است مراجعه نمایند.

روابط عمومی مرکز سنجش،پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی