اطلاعیه شماره دو ستاد آموزش غیرحضوری واحد تربت حیدریه
نویسنده : مهندس احمدیان

سه شنبه، ۲۰ اسفند ۱۳۹۸

1- احتراما به استحضار میرساند نرم افزار استفاده شده جهت برگزاری کلاسهای غیر حضوری Adobe Connect خواهد بود. لذا همکاران محترم نسبت به نصب این نرم افزار در کامپیوتر، لپ تاپ، تب لت و یا گوشی موبایل خود اقدام فرمایند. به منظور استفاده از تمام ظرفیتها و امکانات این نرم افزار اکیدا به اساتید محترم پیشنهاد میشود از کامپیوتر یا لپ تاپ استفاده نمایند اما برای دانشجویان داشتن یک گوشی هوشمند یا تبلت کفایت میکند. مرورگرهای پیشنهادی Firefox یا Internet Explorer میباشد. در برخی موارد شاید نیاز باشد Adobe Flash Player نیز نصب شود.
2- اولین جلسه توجیهی آموزش غیر حضوری استان در روز چهارشنبه 98/12/21 ساعت 9 صبح توسط مرکز فناوری واحد مشهد برگزار خواهد شد. اساتید محترم حتما در این جلسه شرکت بفرمایند. لینک این کلاس بصورت زیر است:

برای ورود نیاز است بعنوان مهمان وارد شده و کلمه Guest را وارد نمایید.
3- برای برگزاری کلاسهای خود بزودی لینک اختصاصی توسط مرکز فناوری واحد مشهد در پرتال اساتید محترم و نیز دانشجویان عزیز قرار خواهد گرفت. به کمک این لینک به هر استاد یک کلاس مجازی برای تمام دروسش اختصاص داده میشود که بصورت 24 ساعته قابل استفاده میباشد.
4- کلاسهای جبرانی میتواند در زمانی غیر از ساعت تعیین شده کلاس در طول هفته منوط به هماهنگی با تمامی دانشجویان برگزار شود. پیشنهاد میشود هفته آینده برای برگزاری برخی از این کلاسهای جبرانی استفاده شود. پس از هماهنگی های لازم با دانشجویان ضروریست ساعت برگزاری کلاس به مسئول امور کلاسهای مجازی اطلاع داده شود. مسئول نامبرده بر برگزاری کلاسها در ساعات اعلام شده نظارت خواهد داشت.
5- برای دریافت نرم افزار Adobe Connect کافیست همان لینک اشاره شده در بند 2 را دنبال نمایید. در صورتیکه این نرم افزار در سیستم کامپیوتر، لپ تاپ و یا موبایل شما نصب نباشد محل دانلود آن را به شما پیشنهاد خواهد داد.