ثبت‌نام و انتخاب رشته در مقطع کاردانی پیوسته دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد.

شنبه، ۲۶ تیر ۱۴۰۰

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، به اطلاع متقاضیان ثبت‌نام و شرکت در پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی می‌رساند ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کاردانی پیوسته نیمسال اول سال ۱۴۰۰ از امروز (شنبه ۲۶ تیرماه) آغاز و تا روز جمعه (۸ مردادماه) ادامه خواهد داشت.

داوطلبان می‌توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش، پذیرش و فارغ‌التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی http://azmoon.org ابتدا دفترچه راهنمای ثبت‌نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی، در صورت تمایل و داشتن شرایط، با تهیه کارت اعتباری نسبت به ثبت‌نام و انتخاب رشته اقدام کنند.

رشته و گرایش های تحصیلی مقطع کاردانی پیوسته دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه (کد واحد دانشگاهی۱۳۲)

1-      حسابداری

2-      تربیت بدنی