ثبت‌نام بدون آزمون (ویژه استعدادهای درخشان) مقطع کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد

دوشنبه، ۲۸ تیر ۱۴۰۰

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، به اطلاع متقاضیان ثبت‌نام بدون آزمون ویژه استعدادهای درخشان مقطع کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی می‌رساند، ثبت‌نام از روز یکشنبه ۲۷ تیرماه آغاز و تا روز جمعه ۲۲ مردادماه ادامه خواهد داشت.

براساس این گزارش، داوطلبان با مراجعه به سامانه ثبت‌نام الکترونیکی مرکز سنجش، پذیرش و فارغ‌التحصیلی به آدرس www.azmoon.org پس از مطالعه دفترچه راهنما و در صورت داشتن شرایط ویژه استعدادهای درخشان مقطع کارشناسی ارشد ابتدا نسبت به خرید کارت اعتباری اقدام و سپس با ورود به سامانه نسبت به ثبت‌نام و انتخاب رشته‌محل‌های درخواستی اقدام کنند.

داوطلبان لازم است پس از انتخاب رشته‌محل، کد رهگیری و نسخه چاپی ثبت‌نام خود را تهیه و تا زمان اعلام نتایج نزد خود حفظ کنند.